6 Aralık 2008 Cumartesi

Bilsist Müşteri Takip Programı İndir

Sürüm: 0.1.0
Firma: Bilsist Yazılım Departmanı
Boyut: 7 Mb
Lisans: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Dil: Türkçe
İşletim: Windows (Tümü)
Kısıtlama: Kayıt Sayısı

Tanıtım:
Üreticiden : Kolay kullanım ve amaca uygunluk ön planda tutulmuş olan programımızda Oluşturabileceğiniz Grupları kendi içinde ve tümsel bazda takip edebilirsiniz...
İsteğe bağlı olarak taksitli alışverişlerinizi de takip edip makbuz bastırabilirsiniz... Tarihsel bazda çeşitli raporlar alabilmekte ve istediğiniz an istediğiniz tarihler arasında yapılan işlemleri firma ya da tümsel bazda görebilmektesiniz ve bunları yazıcıdan döküm olarak alabilmektesiniz.
İşletmelerimizin Müşterilerini daha kolay ve hızlı bir şekilde takip edebilmesi için tasarladığımız programımız aşağıdaki özellikleri taşımaktadır...

  • Müşteri / Firma Bilgileri Kayıt

  • Müşteri / Firma Hareketleri ( Borç - Alacak Takibi )

  • Müşteri / Firma Taksitli alışverişlerin takibi

  • Yapılan işlemler sonucunda makbuz basımı

  • Raporlamalar

  • Müşteri / Firma Bilgileri

    Müşteri sabit bilgilerinin girildiği bu bölümde müşteri ile ilgili bilgiler kayıt altına alınmaktadır. İkamet ve Fatura adresleri ayrı tutulmuştur.
    Müşteri numarası el ile girilebilmekte olup istenirse otomatik olarak da artmaktadır.

  • Müşteri / Firma Hareketleri

    Müşteri / Firma hareketlerinizi görebilir alış / satış ve taksitli satış yapabilirsiniz. Oluşan tüm hareketler müşterinizin/firmanızın hesabına birer hareket kalemi olarak yansıtılacaktır. Hareket toplamını aynı ekranda görme imkanı mevcut olup istenilen harekete makbuz basma imkanınız bulunmaktadır.
  • Müşteri / Firma Taksitli Alışveriş

    Müşteri / Firma Taksitli alışverişlerinizi Hareketler sayfasındaki Taksitli Satış butonundan ulaşabilirsiniz.
    Taksit Yapılacak olan tutar bilgisi, taksit sayısı, uygulanacak olan faiz oranı, taksit başlama tarihi, peşin yapılan ödeme bilgileri belirlendikten sonra Taksitlendir butonuna bastığımızda taksitlendirme işlemi yapılacaktır. Eğer bir peşin alınmış ise bu müşteri / firma hareketlerine ilgili taksidin peşin ödeme tutarı olarak aktarılacaktır.
    Taksit tahsilatı da taksitlendirme ekranında yapılmaktadır. Seçilen Ödenmemiş takside Tahsil et butonu tıklandığında çıkan ekranda tahsil edilen miktar yazılarak onaylama işareti olan butona basılır ve tahsil edilen miktar müşteri / firma hesabına bir hareket kalemi olarak işlenir. İstenirse hareketler formundan bu işlem seçilerek makbuz basım işlemi gerçekleştirilebilir.
  • Raporlamalar

    Müşteri / Firma ile ilgili hareketlerin raporlanması Raporlar menümüzden gerçekleşmektedir. İstenirse tüm kayıtlı Müşteri / Firma raporları istenirse gruplandırılmış olarak ya da sadece seçili olan Müşteri / Firma raporları alınabilir. Raporlar sayfasında da görüşdüğü gibi Hareket listesi , taksit raporları ve müşteri mizan şeklinde raporlamalar alınabilmektedir. Raporlama kriterleri kısıtlandırılmamış olup oldukça geniş bir raporlama yelpazesi mevcuttur. Alınan raporlar istenirse Yazdır butonu kullanılarak yazıcıdan çıktı olarak alınabilir.


    Fiyatı Kdv Dahil 140 Ytl dir.

    10 Kayıtlık demo sürümüdür...
    .

    >>> Programı İndir <<<
  •